Wiem że robia tez na Grota Roweckiego. Ja zdecydowałam się na Novamed ze względu na Gajosową. Skoro u niej Amelka byla na wizycie to już wolalam zrobić to u nich na miejscu. No i dobrze, bo po badaniu mogłam zamienic parę słów z pania doktor. Ceny jak sie orientowałam sa podobne... na grota roweckiego koszt za testy podstawowe chyba o 10 złotych droższe
Przy teście podstawowym brane pod uwage sa następujące alergeny:
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Bian pisze:ale dają odpowiedź tylko na alergeny, z którymi się miało styczność.
Pepsi pisze:To ja mam pytanie z innej beczki - jak wyglądają "normalne" testy alergiczne? Tak jak przed wojną, kuj - kółeczko, kuj - kółeczko?
te skórne dokładnie tak wyglądają

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013nie mają, bo i mieć nie mogą. Metoda jest jedna. Jakoś ten alergen pod skórę wprowadzić trzeba.lmyszka pisze:może inne gabinety maja nowocześniejsze metody
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013gohnia pisze:Zastanawia mnie tylko czemu nasza alergolog nic mi o tym nie wspomniała kiedy żaliłam jej się, że nie widzę możliwości żeby Wojtek dał sobie zrobić typowe testy alergiczne

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Fuente pisze:u Amelci wyszła tez alergia na migdały... a z nimi NIGDY nie miała styczności...
No co jak co ale orzechów się wystrzegałam jak ognia... no i od początku karmienia dokłądnie czytam etykietki. Na mieście też nigdy nie jadam... zawsze jem w domu. 
gohnia pisze:Pepsi, ja nie wierzę, że mój dwulatek spokojnie da się pokłóć i jeszcze wysiedzieć spokojnie
No ale sama nie wiem, co robić, bo nastawiłam się na Rezomed. Nie wiem, na ile to gabinet i technika zabiegu może mieć wpływ na efekt ewentualnego leczenia. Innymi słowy - na ile można coś takiego popsuć...malaJu pisze:i jak zawsze zawyżają cenę, żeby było pozornie taniej
Cena identyczna... Czyli wyszło dokładnie na to samo ile ja zapłaciłam bez grouponu w NovaMedzie 
Pepsi pisze:czy jak je zmyję zmywaczem to ma to jakiś wpływ na wynik?

martula_87 pisze:malaJu, to może Novamed???Tam terminy nie są aż takie odległe.

Nie lada wyzwanie układać dla nich menu 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości