malaJu pisze:ól, cukier, mąkę, mleko, jajka, jakieś miecho w zamrażarce

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013może nie wszystko ale jedno coś, zwykle jakiś płyn do mycia podłogi, albo właśnie sól.lmyszka pisze:nadchodzi dzień, że kończy się wszystko
Ona zawsze ma dużo a później się to przeterminuje i mnie to wkurza....Jestem jakaś "brzydliwa" czy raczej niepewna jeśli chodzi o przeterminowane rzeczy więc staram się nie mieć dużych zapasów 

malaJu pisze:A jak z Wami?
Jak widzę że jest końcówka to kupuję nową paczkę
W zamrażalce coś tam zawsze mam ale specjalnie do zamrożenia nic nie kupuję.

Pepsi pisze:Czasami gubię się już w tych zapasach i okazuje się że kupiłam a to już jest w ilości większej niż powinno

ppola pisze:Jedyne co mam w zapasie to pieluchy i mleko dla Marysi
tego strasznie nie znoszę.lmyszka pisze:Bywa tak, że mam zapas wszystkiego, ale nadchodzi dzień, że kończy się wszystko
Pepsi pisze:Ja chomikuje na zapas. Papier zawsze +2 paczki, pasty do zębów, płyny do prania, do mycia naczyń itd. Czasami gubię się już w tych zapasach i okazuje się że kupiłam a to już jest w ilości większej niż powinno

ppola pisze: zwyczajnie nie mam miejsca.
Patrycja11 pisze:Ja generalnie mam przed moim blokiem sklep, dwa bloki dalej Lidla i Biedronkę , niedaleko Tesco więc jakoś brakiem zapasów się nie martwię.
) i strasznie mnie wkurza jeśli czegoś nie mam.

ppola pisze:mam w zapasie to pieluchy i mleko dla Marysi. (...) Makaronu mam kilka paczek bo każdy jest innego rodzaju, tak samo z mąka i cukremJak widzę że jest końcówka to kupuję nową paczkę
W zamrażalce coś tam zawsze mam ale specjalnie do zamrożenia nic nie kupuję.

Młodej - to też bo zwykle w promocyjnych wielopakach kupujękakonka pisze:dodatkowo mam w zapasie chusteczki dla

kasia_m85 pisze:-lodów

bo mój tata kupił 10 puszek w rewelacyjnej cenie 
). Zawsze zapas kaszek i mleka dla Młodego plus puszki warzywne dla męża. Sypkie produkty i przyprawy też nam się mnożą. Mięsa mam tak na tydzień zwykle, podzielone na malutkie porcje dla dziecka i coś tam dla nas. No i jabłka, kupowane hurtowo w celu bliżej nieznanym...Wróć do Porady Idealnej Pani Domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość