Bian pisze:Rozumiem argument, że jak dziecko pije soczki, to potem nie chce pić wody. Ale czy jest jeszcze jakiś powód?
Ostatnio chodzi spać po 22 i doprowadza mnie do szału.

Emi pisze:Ostatnio chodzi spać po 22 i doprowadza mnie do szału.
MamaŻaby pisze:jak potrzebuję Żabę wyciszyć podaję jej 5 ml Dipherganu. Polecam

moje dziecko pije właśnie wodę z sokiem malinowym, soczki marchewkowe, wodę i mleczko.Malwina pisze:polubił również wodę z sokiem malinowym.

Pepsi pisze:Ze względu na zawartość teiny maluchy nie powinny pić czarnej ani zielonej herbaty. Pozostaje owocowa.
Wygląda i smakuje jak herbata, ale nią nie jest, nie zawiera teiny.Pepsi pisze:W herbatach owocowych na sklepowych półkach w składzie: herbata czarna
klarysa pisze:Fajne składy mają niektóre herbatki owocowe Herbapol i Malwa.

misia-misia pisze:Majka w zasadzie to pije tylko wodę
chyba, że w markecie dojrzy wodę truskawkową
nawet teście się zdziwili, jak w sobotę przywieźli jej dwa Kubusie i Nadia wybrzydziła
ewentualnie wode smakową ale to raczej awaryjnie 

mój niestety też, więc tak Marynia, pije rozcieńczone wodą soki, ostatnio ugotowany i rozcieńczony kompot z wiśni i wodę smakową.Bian pisze:ppola no myślałam, że tylko moja taka anty do wody jest Pocieszyłaś mnie
zatem u nas ciągle króluje woda i lekkie kompoty śliwkowe lub brzoskwiniowe (jabłka w końcu są na zakazanej liście 
A 2013 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości