ava pisze:Paulina S., już widzę, jak mój Wojtek to wymawia
ava pisze:Wawrzyniec
Ale nie wiem jak Włosi to by odebrali 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
)Mój niestety ma, np. na wakacjach ulubiony kolega z placu zabaw to w jego wersji Lenontulipan87 pisze:moje dziecko żadnych problemów z wymową nie ma
2017
2021
2017
2021
I nie pomyliłam się, Klara wystrzeliła w rankinguI Antek - w chłopięcych.gohnia pisze:Klara wystrzeliła w rankingu
a teraz będzie Alicja
podoba nam się jeszcze Aniela, Matylda, Nikola ale cała nasza trójka zagłosowała na Alicję. Jeśli jednak okaże się że coś Ali by wyrosło to będzie Franek 
2017
2021
2017
2021Bez większych zmianmartonia pisze:podsumowanie imion nadanych w 2017 roku
Ale zaciekawiło mnie, że urodziło się całkiem sporo Przemków i Witków.
2017
2021
Jak wybieraliśmy Adasia na początku ciąży, to był chyba pod koniec pierwszej 20 ale do porodu trafił chyba nawet do pierwszej 5 co mi się już mniej podobało. No ale cóż 

U nas tak było z Antosiem. Chyba nawet jak się urodził to nie był jeszcze aż tak bardzo popularny jak teraz.jpuasz pisze:Jak wybieraliśmy Adasia na początku ciąży, to był chyba pod koniec pierwszej 20 ale do porodu trafił chyba nawet do pierwszej 5
To tak jak w naszym otoczeniu WojtkówDeco-Ania pisze:Ale mimo popularności nie ma wokół nas dużo Antków
Wojtek jest jeden. Na liście przedszkolnej Michał też jest jeden
za to u Dianki w grupie tanecznej jest 6 Majek 
), teraz w przedszkolu jest sam w grupie, ciekawe jak będzie w szkole
A 2013 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
ava pisze:Wojtek jest jeden

2017
2021
martonia pisze:żadnego imienia nie czuję, że to "właśnie to imię"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości