Chwalcie się, a zacznę ja
Nasze dzisiejsze zakupy do domu
Dywan do pokoju Żaby
Dywan do sypialni
Ochraniacz podłogi pod krzesło na kółkach

Bian pisze:niesia2708 Bodzio w orzechu?Mam identyczne

Masz mądrą i dojrzałą Córeczkę, skoro sama sobie na takie zakupy zebrała pieniążki.Kurczak pisze:Masz mądrą i dojrzałą Córeczkę
Kurczak pisze:skoro sama sobie na takie zakupy zebrała pieniążki
ale generalnie było to jej marzenie od dłuższego czasu i odkładała na ten cel każdy otrzymany grosz 

.

wiolancia pisze:Zestaw do smoothie w Lidlu
Już wypróbowałyśmy z teściową i jest naprawdę super !

2017
2021MamaŻaby pisze:Jak już wszystko wyczyszczę to popakuję po kątach tą lawendę w woreczkach i będzie cudnie pachnieć![]()
ile kosztowało to 0,5 kg?

Jestem prawie pewna, że problemy skórne u Żaby to kwestia nadmiaru orzechów w diecie. Orzechy odstawione = wysypka minęła i nawet obyło się bez nadmiernej ilości Zyrtecu. Aaaa i dzięki za cynk o Lipikarze - jest bombowy
dla mnie najważniejsze, że odstrasza mole. W tamtym roku mól mi wyjadł dziurę w pięknej letniej sukience... dobrze, że w niewidocznym miejscu (pod falbanką) ale dziadom w tym roku nie odpuszczam.

(bo różowych nie chciała
).
ogólnie to ledwo wszedł nam przez drzwi do mieszkania, ale na szczęście można było trochę w tej folii ucisnąć poduchy 
2017
2021
Już go lubię
Przynajmniej na razie, zobaczymy jak nam się dalej będzie współpraca układała 

Czasem trzeba go przymusić, żeby wjechał w jakiś kąt, ale do puszczenia go 2 razy w tygodniu po całym mieszkaniu jest idealny. Do większych porządków mamy Karchera.szaraczarownica pisze:Do większych porządków mamy Karchera
Wróć do Budujemy, urządzamy, naprawiamy, remontujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości