martula_87 pisze:U nas żebów sztuk 5Trzy na dole i Dwa na górze
U nas identyczna sytuacja
martula_87 pisze:U nas żebów sztuk 5Trzy na dole i Dwa na górze

Marcka pisze:dolne dwójki
Bian pisze:Sybel w pierwszych miesiącach gazikiem namoczonym w wodzie przegotowanej, potem dopóki Hani nie wylazły wszystkie jedynki, to myłam szczoteczką silikonową nakładaną na palec i wodą.
I żeby nie było - cieszę się. Im dłużej są w dziąsłach, tym lepiej będą zmineralizowane. Chyba 
Bian pisze:Oby jak najrzadziej.
Na szczęście Nurofen Forte na zmianę z Paracetamolem dały radę.
W porównaniu z tym co się działo przy poprzednich zębach, teraz jestem miło zaskoczona 
A nie chcesz się go pozbyć za jakąś bardzo atrakcyjną dla mojej kieszeni cenę?klarysa pisze:evelinka pisze:Ale bardzo intensywnie myslę nad zakupem bursztynowego naszyjnika. Któraś używała?Tak, ale nie zauważyłam efektów.
malaJu pisze:Im dłużej są w dziąsłach, tym lepiej będą zmineralizowane
w zasadzie jedna po drugiej,przy pierwszym niewielka maruda i jedna pobudka o 4 rano,ślinienie i gryzak w buzi non stop,przy drugim zębolu podobnie także w sumie bezboleśnie i nawet Virbucol się nie przydał,kilka razy posmarowałam BobodentemWłaśnie ostatnio rozmawiłam z pediatrą i ona jest zdania że to na ból związany z ząbkowaniem nie pomoga że lepiej dziecku dac lek przeciwbólowy bo to pomoże mu bardziej ale u nas też Dominik się uspokoił.Frezja pisze:nawet Virbucol się nie przydał,
martula_87 pisze:A zgrzytanie zębami doprowadza mojego męża do szału

martula_87 pisze:rozmawiłam z pediatrą i ona jest zdania że to na ból związany z ząbkowaniem nie pomoga że lepiej dziecku dac lek przeciwbólowy bo to pomoże mu bardziej
Bian pisze: martula_87 pisze:rozmawiłam z pediatrą i ona jest zdania że to na ból związany z ząbkowaniem nie pomoga że lepiej dziecku dac lek przeciwbólowy bo to pomoże mu bardziej
Nasza też tak mówi.
Emi pisze:własne wyszła góra jedynka, teraz czekamy na drugą

caixa pisze:się cieszę, że ten etap już za nami!!!
Ogólnie Gaja bardzo ładnie ząbkuje
, późno zaczęła, ale szybko nadrobiła. Najgorzej było z kłami i 5 :/ Do 1,5 roku miała komplet łącznie z 5, a teraz zauważyłam dolną, prawą 6, a 3 pozostałe idą 
ja tez tak myślę.Bian pisze:Czytałam, że o ile może wystąpić przy ząbkowaniu i jedno, i drugie to jednak warto skonsultować się z lekarzem, bo to szybko odwadnia :/

To znaczy między sobą walczą 
Przy wszystkich jedynkach tak było, ale za każdym razem konsultowaliśmy się z pediatrą.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość