Może misia-misia by chciała w tym wziąć udział??malaJu pisze:Potrzebuję jeszcze (... )makijazystki
malaJu pisze: Potrzebuję jeszcze fotografa jednego

:D:DAudiolka pisze:malaJu pisze: Potrzebuję jeszcze fotografa jednego
Może MyNewborn ?Ela co Ty na to?

Justinaa pisze: aa no i ILE miejsce nam potrzeba? technicznie
Więc miejsca nie potrzeba duzo tak żeby każda miala miejsce do pracy czyli swój stolik 
tylko nie wiem jak u mnie z grafikiem, będę wiedziała w przyszłym tygodniu
Justinaa pisze:nauka tańca na rurze
ale to musiałabyś bardzo dużo tego wina musującego polać 
a wy myślicie już nie wiadomo co, najpierw trzeba mieć siłę wdrapać na tą rurę
ja Was bardzo przepraszam, ale jak czytam to sobie to wszystko wyobrażam

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013malaJu pisze:Pepsi, mam to samo

to prawda. Mimo całego uroku dowiesz sie tylko jak zawiązać jedno wiazanie, raz przećwiczysz i tyle. Tu niestety trzeba bardziej indywidualnego podejścia, jeśli masz umieć zawiazać dziecko. Jeśli masz nie bać. No i nie zrobić krzywdy.Justinaa pisze:spotkania ze specjalista od chust grupowe maja charakter bardzo ogolny

porozmawiałam z nasza forumową Bian i zgodziła się poprowadzić dla nas warsztaty z quillingu

Bian pisze:klara76 jeśli chodzi o umiejętności manualne to quilling jest bardzo prosty i chyba więcej zależy tu od koncepcji i wyobraźni osoby tworzącej kartkę niż samych zdolności

Więc raczej nie da rady, chyba żebym poszla na wagary, ale przed sesją to raczej malo rozsądne... Pomyslę jeszcze i dam znać w najbliższym czasie 
Wróć do Łódzkie Mamy Potrzebują
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości