ja równieżgrafitowa pisze:kasia28, ja również pomogę, tylko napisz, czego najbardziej potrzebujecie.
kari pisze:ja równieżgrafitowa pisze:kasia28, ja również pomogę, tylko napisz, czego najbardziej potrzebujecie.
czekam na listę potrzebnych rzeczy 
caixa pisze:
Co do paczki żywnościowej.Hosiole pisze:Te z Was które zdecydują sie na pomoc z pewnością to zrobią a nie bedą teraz dywagować, co jak i dlaczego
A ja wychodzę z założenia, że jeśli 30 osób kupi w tym samym czasie jedzenie (np 30 twarogów) to ono po prostu się zmarnuje. Dużo rozsądniej byłoby po prostu się podzielić. Nie wiem jak: dniami tygodnia lub produktami etc. Przykład mogę tu podać zbiórkę materiałów szkolnych dla dzieci, które zna risonia.[/hide]
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013To bardzo dobry pomysł . Wszystko trzeba zrobić z głową , planowo , aby pomoc była jak najbardziej przydatna i nie zmarnowała się . Może zróbmy listę kto co kupi i kiedy , aby nie wszystko na raz . Ja dziś będę na zakupach to mogę coś kupić .lmyszka pisze:Moim zdaniem warto było by pomyśleć o artykułach spożywczych z długim terminem typu: mąka, cukier, makarony, ryż, mleko.
lmyszka pisze:Moim zdaniem warto było by pomyśleć o artykułach spożywczych z długim terminem typu: mąka, cukier, makarony, ryż, mleko.

bo długoterminowe to jak sama nazwa wskazuje ....(może nawet po 2/3 osoby na tydzień )
i broń boże nie masz się czego wstydzić ani krępować, czasami niestety tak się zdarza że nie układa nam się życie po naszej myśli, kiedyś Ty komuś pomożesz.
Hosiole pisze:Wyznanie wzamian za prośbę o bochenek chleba i coś do tego...
malaJu pisze:Jedni wierzą każdemu, inni potrzebują dowodów, w czym nie widzę nic złego, patrząc na to, ilu wokół oszustów.
kasia28 pisze:Kurczak tak bede w domu z rana oczywiscie ze mozesz podjechać bardzo ci dziękuje ,Agata przepraszam nie napisałam na forum i dla ciebie podziekowań bo również mi pomogłaś tak wiec bardzo jeszcze raz ci dziekuje i w ogóle wszystkim tu osobom za to że chcecie mi pomóc Dziekuje!

Wróć do Łódzkie Mamy Potrzebują
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość