A gdzie Wy kupujecie leki? Temat ważny bo dzieci duuuużo chorują i mnóstwo kasy idzie w leki. Jak na tym oszczędzać?

szaraczarownica pisze:Czasami zamawiam na stronie DOZ, bo mam niedaleko aptekę, w której mogę odebrać.
to mnie zawsze zadziwia...martula_87 pisze:bezpośrednio w aptece jest drożej i to sporo.

malaJu pisze:wikusia, nie robiłam, a mam ją po drugiej stronie ulicy. Powiem mężowi, to następnym razem tam podjedzie, bo to on załatwia rózne sprawy w drodze do domu. A ona też jest 24h?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013wikusia pisze:ja też mam ją po drugiej stronie ulicy, to może my jesteśmy sąsiadkami?;)
malaJu pisze:wikusia, może

Przynamniej ja nie wiem

Wreszcie mam na forum prawdziwą sąsiadkę 

Deco-Ania pisze:Jeśli wychodzę od lekarza z receptą dla Antka -a nie mam danego leku w domu - to najczęściej idę do najbliższej apteki (albo takiej zaprzyjaźnionej po drodze do domu) i kupuję. Zgadzam się, że leki są drogie, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, aby Antoś musiał dzień dłużej czekać na lek i przez to dłużej chorować niż to konieczne.
Szizel pisze:Tania apteka to również
Melisa
Pomorska 80 91-001 Łódź
42 678 48 11
Szizel pisze:Tania apteka to również
Melisa

misia-misia pisze:Niedaleko mnie otworzyła się nowa apteka. Róg Kasprzaka i Długosza. Ponoć jest tam naprawdę tanio. Moje klientki mi doniosły a one sporo leków kupują.
Podobno jest taniej niż w jakiejś hurtowni na Szparagowej czy gdzieś tam.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
należy ona do sieci DOZ, ale ceny w porównaniu z innymi są o wiele niższe 
?misia-misia pisze:Róg Kasprzaka i Długosza

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Zakupione, dziś poszła 1 dawka 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Karola5 pisze:Piszę tak ku przestrodze, bo ceny mają naprawdę konkurencyjne ale jeśli komuś zależy na czasie, to może się przejechać...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Wróć do Leki, leczenie farmakologiczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość