agnieszka19 pisze:sąchyba jeszcze Swimmers czy jakoś tak... chyba że to właśnie huggies robi...

dość mocno sztywne, gdybym miała wybierać zdecydowanie wybrałabym Huggiesy.kakonka pisze:Huggies są przede wszystkim bardziej miękkie. Babydream dość sztywne.

szaraczarownica pisze:sardynka, bo one chyba z założenia mają zatrzymywać tylko "grubsze" sprawy
ale się wkurzyłam, bo zimno a nie miałam nic na przebranie, więc musiał wracać w wilgotnych bodziakach i rajtkach 

sardynka pisze:U nas właśnie na basenie widzę, że większość ludzi używa Babydreamów, więc chyba jak wykończę Huggiesy to się skuszę
kakonka pisze:sardynka pisze:U nas właśnie na basenie widzę, że większość ludzi używa Babydreamów, więc chyba jak wykończę Huggiesy to się skuszę
my kupiliśmy babydreamy na początek i założyliśmy je raz czy dwa. Ale były sztywne bardzo sztywne i zmieniliśmy na Huggiesy. W sumie to mam 7 sztuk Huggiesów w rozmiarze 7-15 kg do oddania. ktoś chce ?

Patrycja11 pisze:sardynka, babydreamy mogę oddać ci całą paczkę bez jednej sztuki.

tzn. jak Wam się ktoś trafi po drodze kto by potrzebował to możecie śmiało oddać, bo ja póki co nie wiem jak potoczy się nasza dalsza przygoda z basenem Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość