Bian pisze:Czy dawanie koperty w zamian za cesarkę to nie jest demoralizowanie państwowej służby zdrowia?

malaJu pisze: co powie dzień po cesarce

Deco-Ania pisze:Dziecko urodzone do końca 42tc to dziecko urodzone w terminie. Jeżeli nic niepokojącego się nie dzieje, to moim zdaniem lekarze nie widzą powodów do szybszego rozwiązania ciąży.
Deco-Ania pisze:być może naczytali się o różnych przypadkach, kiedy lekarze nie chcieli wykonać cc i miało to swoje konsekwencje
malaJu pisze:mam nadzieję, ze trafią na dobrego lekarza, który po prostu ich ochrzani i wywali z kopertą za drzwi
Misiak pisze:Gdyby chciała cesarkę to albo powinna pogadać o tym wcześniej ze swoim ginem, albo zapłacić w Salve. Załatwianiw takich spraw teraz jest dla mnie dziwne.
Ale ja myślę, że lekarz się zgodzi na kopertę. Ot, takie przeczucie mam.
A 2013 
a ja się z tym nie do końca zgodzę. W końcu cc to zabieg operacyjny wykonywany ze wskazań medycznych. Osobiście nie znam nikogo kto poddałby się jakiejkolwiek innej operacji gdyby takich wskazań nie było.hatifnatka pisze:a ja uważam, że sposób porodu to wybór kobiety
malaJu pisze:Bian, daj znać, jak historia się potoczy, bo mnie to ciekawi.
co najwyżej mogę dać po łapachMyski pisze:jestem przeciwniczką dawania w łapę komukolwiek.

człowiek nieraz słyszy o skandalicznym traktowaniu pacjentek podczas porodów, "spóźnionych" decyzjach o cc, więc przyznam, że kiedy zaczęłam rodzić, zanim wyruszyliśmy do szpitala, Mąż na wszelki wypadek włożył do portfela więcej gotówki. Nie przydała sięKarola5 pisze:ja bym nie oceniała ludzi bez pełnego obrazu sytuacji
iBian pisze: czasami trzeba dać naturze czas
Deco-Ania pisze:Jeżeli nic nie wskazuje, że dzieje się coś złego ,to spokojnie czekałabym dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość