szaraczarownica pisze:Zwiastunem mojego porodu był zbliżający się 13 września
Mąż właśnie to skomentował: Noooo... przyszła pielęgniarka i powiedziała, że idziemy
10 lutego i po mnie przyjechały- wtarabaniłam się na łóżko i mnie zawiozły na salę operacyjną 

Szybko, sprawnie i szczególnie nie bolało, połóg był znacznie mniej przyjemny.,juta79 pisze:zwiastunem było odejście wód i tego na szczęście nie dało się przeoczyć
tylko że juz było po..wiec niedziela po 22-00 odejscie wód, 50km w pol h do MP..izba przyjęć..poniedziałek 15-00 urodziła się 
Dzień przed porodem czytałam ten wpis, dlatego gdy następnego dnia po powrocie do domu z kilkugodzinnego pobytu w mieście, spojrzałam na swoje stopy, które o dziwo nie były jakoś bardzo opuchnięte (a ostatnio ciągle mi puchły), pomyślałam, że to może znak i coś się w końcu zacznietulipan87 pisze:Tak sobie myślę, że u mnie takim sygnałem chyba był brak opuchlizny na stopach. W niedzielę w południe położyłam się do szpitala, bo na ten dzień wypadał termin porodu. Zdążyłam tylko położyć się na szpitalnym łóżku i mąż mówi "Spójrz na swoje stopy". Zdziwiłam się, bo pod koniec ciąży były ciągle bardzo opuchnięte, a tu proszę moje małe stópki.
Po prostu nagle śpiąc poczułam że odchodzą mi wody. Ponad tydzień wcześniej wydawało mi się że odszedł czop śluzowy ale do dzisiaj nie jestem pewna czy to było to 

Kurczak pisze:Dziewczyny, czy którejś z Was na krótko przed porodem też było tak strasznie niedobrze? Mdli mnie od 4 dni, znacznie bardziej niż w I trymestrze, i zastanawiam się, czy to coś oznacza...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Sophia321 pisze:Jak odróżnić, poczuć, że to właśnie ten skurcz?
Odejścia wód płodowych też na pewno nie przeoczysz, więc spokojnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość