Szybko znalazła nowy dom. 
klarysa pisze:Indio biało-czarne. I też póki co uważamy, że to ideał
Jeszcze wszystko przed Tobąjustine pisze:klarysa pisze:Indio biało-czarne. I też póki co uważamy, że to ideał
Faktycznie jest super, wiem bo macałamciekawe czy ja też dorosnę do swojego Indio
świetna sprawa, zwłaszcza przy nieco starszych maluszkach.klarysa pisze: I mam zamiar jakieś Mei tai sobie potem sprawić.
Noszenie 11kg to jak marsz z plecakiem na brzuchu. Nie wiem, jak niektórzy mogą woleć to od wózka na spacerach.malaJu pisze:chusta chustą,ale ten ból pleców i ramion...Noszenie 11kg to jak marsz z plecakiem na brzuchu. Nie wiem, jak niektórzy mogą woleć to od wózka na spacerach.
malaJu pisze:ale ten ból pleców i ramion...Noszenie 11kg to jak marsz z plecakiem na brzuchu.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013malaJu pisze:klarysa, fakt, tyle że ja nigdy do tego etapu nie doszłam.
Ale teraz kupuję nosidełko ergonomiczne, więc może się uda.

). U mnie przeważyła cena i patriotyzm lokalny. LL to firma z Sulejowa.malaJu pisze:Malwina, ja miałam LL i byłam zadowolona (teraz chyba zadowolona jest malulu)

Malwina pisze:Jak chustę wybrać na początek: hoppediz, lennylamb, natibaby czy jeszcze coś innego? Chodzi mi o tkane. Może któraś się szczególnie łatwo wiąże?

klarysa pisze:Malwina pisze:Jak chustę wybrać na początek: hoppediz, lennylamb, natibaby czy jeszcze coś innego? Chodzi mi o tkane. Może któraś się szczególnie łatwo wiąże?
Wszystkie są dobre. Patrz na kolor i cenę.
Dla mnie szczegolnie fajna była na początku hoppediz wzór florenz. Ładnie sie dociągała i supełek wychodził mały. Teraz jeszcze mogę powiedzieć, że żakardowe Didymosy są genialne. Nośne, cienkie i wiążą malutkie węzły. Ze wszystkich chust, jakie miałam najbardziej lubię Didka, a za nim jest równorzędnie Hoppediz florenz i Indio.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:No właśnie jak się dopasowuje długość chusty?A jak jest za długa to mozna ja jakos dowiązać co by po ziemi sie nie wlokłaJak ktoś jest niski,drobnej postawy to najkrótsza chusta, osoby wysokie, "grubszej kości" wybierają chusty najdłuższe, średniacy biorą średnie.![]()

Moim zdaniem taki efekt będzie przy każdej chuście, bo każdą jedną musisz pożądnie dociągnąć.klarysa pisze:Mnie się ostatnio moje indio nie podoba. Jak dziecko ma gołe nogi, to potem zostają mu straszne ślady. A przecież muszę mocno dociągnąć, bo ciężar już spory, więc plecy bolą, jak wisi. Choć nie wiem, czy to kwestia samej chusty, może z inną byłoby to samo.
Malwina pisze:Czy gdybym kupiła chustę, to mogłabym liczyć na pomoc jakiejś Forumki w kwestii wiązania chusty? Na yt to wygląda prosto, ale coś mi się nie wydaje, że to takie proste...
Na yt wszystko jest super wyjaśnione i nie ma najmniejszego problemu z wiązaniem. Na pewno sama sobie świetnie poradzisz 
Malwina pisze:Bajer. Polecam każdemu
Amelci bardzo sie podoba, mnie bardzo sie podoba. Nawet po domu zdarza mi sie ja nosić, jak chcę mieć ręce wolne, a ona nie daje sie odlozyć do łóżeczka. Jeździmy na zakupy z chustą, a Amelka w chuście zasypia niczym niewzruszona. Zdecydowanie chusta zagości u nas na dlużej 
no i bajer wygladaMalwina pisze:Bajer. Polecam każdemu
Jakoś tak niespodziewanie mi sie za szybą w chuście pojawiłaś 

Fuente pisze:Malwina pisze:Bajer. Polecam każdemu
Ja też![]()
kilkakrotnie na zakupach czy spacerach byłam zaczepiana i pytana gdzie kupiłam chustę
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości