Dostałam informację od organizatora (mama moich uczniów, zawodowo head Oriflame w Łodzi), że rusza cykl DARMOWYCH spotkań o róznej tematyce, które mają pomóc w rozwoju i rozrywce 50 kobietom z Łodzi. Dla nas, uwaga, 10 miejsc

Oto mail:
"Dobry wieczór,
Jak wspominałam, tym razem nie przygotowaliśmy ulotek, gdyż zależy mi na udziale znajomych lub osób z polecenia.
Spotkanie dla Kobiet (aktywnych, otwartych na nowe, chcących się rozwijać). Roboczo nazwałam je Oriflame & Przyjaciele, już w najbliższy czwartek 21.11 o godz. 17:00 Hotel Borowiecki.
Do dyspozycji Łódzkich Mam jest 10 miejsc. Rezerwacja miejsca poprzez wpisanie się na listę mailowo lub telefonicznie do mnie. W treści trzeba podać imię i nazwisko , numer telefonu i email. Potwierdzenie wysyłamy na podany adres.
Pozdrawiam i ZAPRASZAM,
Magda Więckowska"
Maile z Waszymi danymi ja przekieruję z lodzkiemamy@gmail.com, więc tam piszcie! Myślę, że warto, bo z tego, co rozmawiałam, będą spotkania z wizażystką, kosmetologiem, warsztaty samorozwoju i asertywności, zajęcia z dietetykiem etc.
Osoby, które dostaną się do pierwszej 50tki, mają prawo wejścia na wszelkie zajęcia, jakie będą w tym cyklu. W przypadku większego zainteresowania, zostaną uruchomione kolejne grupy.