Chyba też zalicytuję!

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013martula_87 pisze:Obawiam się że w tym tempie sesja osiągnie taką cenę że pensja mojego męża na nią nie wystarczy

kari pisze:Audiolka, jak miło z Jego strony, ja już bym taka wspaniałomyślna nie była

Może uda Nam się wykonać tą sesję rodzinną na którą zawsze brakuje czasu 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

a nie możesz trochę poczekać?? - hihihiAudiolka pisze: potrzebuję jedną sztukę dziecka

Nie zaczepiam ludzi na pw w celu proponowania im usługszaraczarownica pisze:To może trzeba było po prostu Bian na pw zaczepić

Audiolka pisze:Nie zaczepiam ludzi na pw w celu proponowania im usługszaraczarownica pisze:To może trzeba było po prostu Bian na pw zaczepić

a ja malutkie maleństwo potrzebuję
Jeśli nie znajdę nikogo, to będę Ciebie/Was atakować 

dziecko się urodziło, czekam tylko na to aż wyjdzie ze szpitala 

Hankę zaczarowała w modelkę (byłam w szoku jak moje dziecko wykonuje polecenia - ja się doprosić nie mogę, a tu normalnie modeling profeska
W zdjęciach i w podejściu Audi do swojej pracy.
Dla forumek, które nie miały okazji zobaczyć na fb 

a w szczególności dziękuję Bian za zaufanie
bo to pierwsza moja sesja takiego maleństwa i jeszcze tyleeeeeee się muszę nauczyć. 

Oczywiście mężowi już pokazałam, niech się przekonuje 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
).

) 

i ja równieżgrafitowa pisze:Audiolka, trzymam kciuki za sukcesy i zapełniony kalendarz

Ostatnio koleżanka się zachwycała Twoimi zdjęciami, także być może będzie kolejna klientka 

Audiolka pisze:i jeszcze
Chyba się musimy indywidualnie w innym terminie umówić 
Wróć do Moja pasja, moja praca, mój biznes
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości